Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Record aantal inschrijvingen Culture Comedy Award 2013

 De Culture Comedy Award is inmiddels uitgegroeid tot de enige, serieuze stand-up comedy prijs van Nederland én België. Nieuwe talenten melden zich elk jaar aan om mee te strijden om de felbegeerde titel. Een festival waar nieuw talent de kans krijgt om zich te ontwikkelen en door te breken in het professionele comedy circuit. De Culture Comedy Award richt zich volledig op de discipline stand-up comedy. Dit jaar wordt de prijs voor de tiende keer georganiseerd en is daarmee de langst bestaande en meest gerenommeerde stand-up prijs van de lage landen. De Culture Comedy Award onderscheidt zich doordat het een traject van training en begeleiding biedt aan de deelnemers. De halve finalisten krijgen workshops en een aantal try-outs aangeboden. Bovendien mogen alle finalisten meespelen in een tournee langs grote theaters in Nederland en België zodat zij direct het professionele comedy circuit kunnen proeven.  

Veel nu gerenommeerde comedians hebben zich door de Culture Comedy Award in de kijker weten te spelen bij theaters, impresariaten, comedy gezelschappen en pers. 
 
20 november 2012 zal de eerste voorronde van de Culture Comedy Award 2013 plaatsvinden in het Comedy Café in Amsterdam. Gezien het grote aantal inschrijvingen is er een extra voorronde in het Comedy Café ingepland op 26 november.
 
De volledige speellijst en kaartverkoopinformatie zijn te vinden op de website: www.comedyaward.nl.
 
De Culture Comedy Award is een initiatief van Stichting Culture Comedy i.s.m. Parktheater Eindhoven.
 
Voorronde Culture Comedy Award 2013/ Comedy Café, Amsterdam/ Datum: 20 + 26 november 2012/ Aanvang: 20:30/ Ticketprijs: € 5,-
 
Voor meer informatie en/of achtergrondinformatie kunt u contact opnemen met Stichting Culture Comedy via [email protected]

 
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
21-11-12 - 10:58:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100