Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Cabaretfestival Cameretten 2012 neemt het Luxor Theater over!

 Hoe verschillend ze allemaal ook mogen zijn, er ís een overeenkomst tussen Bert Visscher, Theo Maassen, Paul de Leeuw, Plien en Bianca, Herman Finkers, Brigitte Kaandorp, Ronald Goedemondt en Hans Teeuwen: hun carrière startte bij Cameretten! Nu is het tijd voor de lichting van Cameretten 2012! Vier dagen lang neemt de cabaretgeneratie van de toekomst het Luxor Theater over! Van 21 tot en met 23 november strijden zij in het oude Luxor Theater om een plek in de Finale. Tijdens de Finale op zaterdag 24 november in het nieuwe Luxor Theater wordt bekend wie er naar huis gaat met de prestigieuze Factua-Juryprijs 2012! De uitreiking wordt afgesloten met een spetterend Eindfeest.

 
Tijdens de Halve Finale ziet u per avond steeds drie halve finalisten die hun uiterste best doen om het publiek en de jury in het oude Luxor Theater te imponeren. De avonden worden afgesloten met een gastoptreden van Jochen OttenYora Rienstra en Remko Vrijdag & Martine Sandifort (Hulphond). Op de vrijdagavond maakt de jury bekend wie de drie finalisten zijn. Zij spelen op zaterdag in het nieuwe Luxor Theater de Finale. Het gastoptreden wordt verzorgt door Eric Koller, waarna de jury bekend zal maken wie de winnaars wordt van Cameretten 2012. De presentatie van de Halve Finale en Finale is in handen van stand-up comedian Soundos.
 
Dit jaar vindt na de prijsuitreiking het Cameretten Eindfeest plaats in de Rijnfoyer van het nieuwe Luxor Theater! Tijdens dit feest draait DJ Dandy Dave zijn plaatjes. Dandy Dave staat bekend om het draaien met vinyl en zijn uitgesproken liefde voor de sixties! Hij zal het publiek de dansvloer optrekken met swingende en bekende nummers uit die tijd! Bezoekers die naar de Halve Finale gaan, mogen met hun kaartje gratis naar het Cameretten Eindfeest!
 

De negen halve finalisten van Cameretten 2012 zijn: Steffen Brinkhaus, Jelle Denturck, Celini Brothers, Martijn Hillenius, Marijke Meems, Tom Lash, René van Meurs, Farbod en Merel Moistra.

:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
05-11-12 - 05:17:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100