Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Halve finalisten Camaretten 2012 zijn bekend

 Na het zien van alle selectieavonden in Rotterdam heeft de selectiecommissie negen acts geselecteerd die door gaan naar de Halve Finale in het oude Luxor Theater. Van woensdag 21 tot en met vrijdag 23 november strijden om een plek in de Finale in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. 

 
De negen halve finalisten van Cameretten 2012 zijn: Steffen Brinkhaus, Jelle Denturck, Celini Brothers, Martijn Hillenius, Marijke Meems, Tom Lash, René van Meurs, Farbod en Merel Moistra.
 
Tijdens de Halve Finale spelen elke avond drie halve finalisten en proberen zij publiek en jury te overtuigen van hun talent. Zoals elk jaar worden de avonden afgesloten met een gastoptreden. Dit jaar zijn dit: Jochen Otten, Yora Rienstra en Remko Vrijdag & Martine Sandifort. Op vrijdag 23 november wordt door de juryvoorzitter bekend gemaakt welke drie acts door gaan naar de Finale op zaterdag 24 november. 
 
Tijdens de Finale treden de finalisten voor 1500 man op in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Hier binden zij de strijd aan met elkaar om de prijzen van Cameretten 2012 binnen te halen. Na het gastoptreden van Eric Koller maakt de juryvoorzitter bekend wie zich de grote winnaar mag noemen van Cameretten 2012, door het in ontvangst nemen van de Factua-Juryprijs. De mening van het publiek is ook zeker belangrijk, vandaar dat zij in de pauze hun stem mogen uitbrengen op hun favoriet. De finalist met de meeste stemmen gaat naar huis met de Publieksprijs.
 
De presentatie van de Halve Finale en Finale is in handen van stand-up comedian Soundos. 
 
Kaarten voor de Halve Finale en Finale zijn te koop via www.luxortheater.nl of 010-484 33 33. 
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
15-10-12 - 02:35:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2022
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100