Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Inschrijving Culture Comedy Award geopend

 De Culture Comedy Award wordt dit jaar voor de tiende keer uitgereikt en is inmiddels uitgegroeid tot de enige, serieuze stand-up comedy prijs van Nederland én België. De Culture Comedy Award richt zich volledig op de discipline stand-up comedy en is met het tienjarig bestaan het langst bestaande en meest gerenomeerde stand-up prijs van de lage landen.

De Culture Comedy Award onderscheidt zich doordat het een traject van training en begeleiding biedt aan de deelnemers. De halve finalisten krijgen workshops en een aantal try-outs aangeboden. Bovendien mogen alle finalisten meespelen in een tournee langs grote theaters in Nederland en België zodat zij direct het professionele comedy circuit kunnen proeven. Ieder jaar melden zich vele nieuwe talenten om te strijden voor de felbegeerde titel. Het is de kans om al nieuw talent door te breken en zich verder te ontwikkelen in het professionele comedy circuit.

De inschrijvingen voor de Culture Comedy Award 2013 nog geopend zijn tot 1 november. Voor de volledige speellijst en meer informatie zie comedyaward.nl

 
:: Meer info
Door:
Jade van Zon

Gepubliceerd op:
27-09-12 - 06:48:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2022
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100