Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Marinka Flapper wint 4e Utrechts Kleinkunst Festival

Marinka Flapper heeft op 12 mei jl. de juryprijs van het 4e Utrechts Kleinkunst Festival gewonnen. De jury roemde haar” mooie verhaallijn in haar zoektocht” en haar “perfecte interactie met de zaal”. Verder werden haar  “prachtige zangstem en mimiek” genoemd en werd haar voorstelling als “totaaltheater” betiteld.

De Publiekprijs werd gewonnen door Tim Goditiabois & Thijs De Klus. Tim is bekend van het duo “Ter bescherming van de Jeugd.” Janneke Rinzema & Lisa Loeb van Matroesjka gingen er met de aanmoedingsprijs vandoor.

De kandidaten

De kandidaten vormden een mix van gevestigd en aanstormend talent. Op de website van het festival (www.utrechtskleinkunstfestival.nl) kunt u korte bio’s van de deelnemers vinden. In de finale streden 8 deelnemers om de felbegeerde Kleinkunst bokaal.

Jury
De jury bestond uit: Anne-Marie Konincks, Marie-Louise Hoekstra-Blom  en Hannie Schinkel-Keizer (voorzitter).  

Optreden Laura Johannes en Maarten Ebbers

Tijdens de finale hebben Laura Johannes (winnares publieksprijs Utrechts Kleinkunst Festival 2011) en Maarten Ebbers (winnaar van het Vara Leids Cabaret Festival van zowel de jury- als publieksprijs in 2009) opgetreden.

Locatie
Het 4e Utrechts Kleinkunst Festival vond ook dit jaar weer plaats in het monumentale en sfeervolle Schiller Theater Place Royale in het hart van Utrecht. Op 10 en 11 mei hebben 16 kandidaten gestreden om een plek in de finale. 

 

:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
15-05-12 - 05:46:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100