Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
'Cabaret voor beginners' met Brigitte Kaandorp

Cabaret, hoe moet dat eigenlijk? Niemand weet het precies. De één trekt volle zalen, de ander speelt na jaren nog steeds voor anderhalve man en een paardenkop. Behalve Brigitte Kaandorp, die in haar nieuwe programma Cabaret voor beginners de geheimen van haar vak blootlegt, zodat u na haar spoedcursus zelf aan de slag kunt. De voorstelling is te zien van dinsdag 7 tot en met zaterdag 11 februari in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

Hoe maak je als cabaretier de avond tot een daverend succes? Brigitte Kaandorp, de Grande Dame van het Nederlandse cabaret, is niet te beroerd om u uit te leggen hoe het allemaal werkt. “Het is zo makkelijk, je moet het alleen even weten.”, aldus de cabaretière. Hoe je opkomt, wat je vervolgens zegt, wat charisma is, waar het de hele avond verder over gaat, hoe timing werkt en hoe je een geslaagde grap maakt. “Iedereen kan het, het is een fluitje van een cent”!

Afgelopen jaar won Brigitte Kaandorp samen met componist Theo Nijland de Annie M.G. Schmidtprijs voor het lied ‘Lente’, uit haar vorige theatershow. “Het lied raakt ons recht in het hart en raakt grote emoties”, aldus de jury over het lied wat de cabaretière schreef over haar dochter die thuiskomt met liefdesverdriet.

Locatie: Nieuwe Luxor Theater
Datum: di 7 t/m za 11 februari 2012
Aanvang: 20.00 uur
Prijs: Van € 12 tot € 32
Meer info: http://www.luxortheater.nl/94-505-Brigitte-Kaandorp

:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
27-01-12 - 06:00:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2022
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100