Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Finalisten 25ste Groninger Studenten Cabaret Festival zijn bekend
Groningen- Donderdagavond 27 oktober was het de beurt aan de tweede groep halve finalisten van het 25ste Groninger Studenten Cabaret Festival. Na een succesvolle woensdagavond, waar de eerste groep halve finalisten op de planken van de Stadsschouwburg Groningen stond, mochten nu ook de andere drie halve finalisten hun kunsten tonen. Een ontzettend spannende avond want ook werd deze avond bekend gemaakt wie er door gaan naar de finale op vrijdag 28 oktober.

Na een wervingscampagne door heel Nederland en België en twee selectieweekenden waren de zes halve finalisten van het 25ste Groninger Studenten Cabaret Festival bekend. Onder begeleiding van regisseuse Audrey Bolder gingen de zes uitverkorene aan de slag. Ze volgden workshops bij Audrey die ze konden gebruiken om hun programma te perfectioneren en de teksten messcherp te maken. Ook doorstonden de halve finalisten een zestal try-out voorstellingen om spel- en podiumervaring op te doen.
Woensdag 26 oktober ging het festival van start. De halve finalisten waren er helemaal klaar voor. De aftrap werd verzorgd door de vier jongens van Jeroens Clan. Hierna volgden nog twee vrouwelijke solisten, Iris Pieterse en Yvonne America. De eerste halve finale zat erop en op donderdag was het de beurt aan de andere drie deelnemers. Jörgen Scholtens opende deze avond met zijn show, gevolgd door Hiske Schipper en als afsluiter stond Vera van Zelm op het podium.

Na een overleg van de vierkoppige jury was de invulling van vrijdagavond bekend.
Door naar de finale van het 25ste Groninger Studenten Cabaret Festival zijn:
  • Yvonne America
  • Jörgen Scholtens
  • Hiske Schipper.

Zij zullen vrijdag de strijd aangaan om de titel winnaar van het 25ste Groninger Studenten Cabaret Festival. 

 

:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
28-10-11 - 05:15:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2022
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100