Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Guido Weijers aan de slag voor de KRO

Guido Weijers gaat programma's maken voor de KRO. De cabaretier gaat het programma De Week van Weijers maken. Diezelfde show maakte hij vorig jaar augustus in het kader van TV Lab voor de KRO, waarbij nieuwe tv-formats worden uitgeprobeerd. De Week van Weijers is vanaf 4 december te zien, maakte de KRO dinsdag bekend.

In De Week van Weijers bespreekt de cabaretier op humoristische wijze het opmerkelijke nieuws van de afgelopen week. "Bij de KRO mag ik met veel humor het nieuws doornemen in m'n eigen, wekelijkse programma", reageert Weijers. "Een nieuwe uitdaging, ik houd van het onbekende." Weijers gaat acht afleveringen van de show maken. De afgelopen jaren was Weijers te zien bij SBS 6. De cabaretier vindt het 'tijd voor iets nieuws'. Naast De Week van Weijers gaat de KRO ook zijn theatershow Axestos uitzenden.

Volgend jaar verzorgt Weijers op 30 december voor de KRO de oudejaarsconference. De afgelopen vijf jaar was Weijers met zijn oudejaarsconferences te zien bij SBS6. De zender liet weten onaangenaam verrast te zijn door het vertrek van Weijers. "Wij vinden het jammer dat hij ons hier niet op voorhand in heeft gekend. Hij had bij ons aangegeven dat hij dit jaar rustig aan wilde doen. Dat respecteren we, maar vinden het spijtig dat hij nu dit jaar een programma voor de KRO gaat maken en dat zijn oudejaarsconference volgend jaar daar te zien zal zijn, zonder ons hiervan op de hoogte te stellen," aldus de woordvoerder tegen RTL Boulevard.

:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
30-08-11 - 12:42

Bron: radio.nl


:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2022
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100