Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:

Jarig:
> Mylene D’Anjou wordt vandaag 56
 
 
De Uit-app 3.0, incl. volledig Uitmarkt-programma

Het Amsterdams Uitburo (AUB) lanceert in samenwerking met de landelijke Uitburo’s de Uit-app 3.0. Met deze app heb je het complete Uitmarkt-programma van 2011 op je iPhone. Naast de uitagenda van Amsterdam is nu ook de agenda van Arnhem, Den Haag, Friesland, Groningen, Maastricht, Leiden, Rotterdam, Utrecht en Zwolle beschikbaar. Zo heb je altijd en overal de uitagenda bij de hand!

In augustus bevat de Uit-app het volledige Uitmarkt-programma. Heel handig want op 26, 27 en 28 augustus vindt alweer de 34e editie van de Uitmarkt plaats. Op en rondom het Museumplein, het Leidseplein en in het Vondelpark wordt het publiek verrast met een bijzonder uitgebreid programma. Op ruim 40 podia treden zo’n 2.000 artiesten op!

Met de Uit-app 3.0 wordt een bezoek aan de Uitmarkt nog leuker en overzichtelijker. Want naast het volledige Uitmarkt programma toont de Uit-app:

  • De op dat moment dichtstbijzijnde voorstellingen
  • Uitmarkt-highlights onder Uitgelicht
  • Eenvoudig zoeken per podium, op genre of artiest
  • De Uitmarkt-plattegrond
  • Uitmarkt-keuze met je favoriete optredens


De mogelijkheid om jouw favoriete Uitmarkt-voorstellingen met je vrienden te delen via mail, Facebook of Twitter. Na de Uitmarkt is de Uit-app jouw mobiele gids voor een avond uit. De uitagenda van bijna alle Uitburo’s van Nederland zijn in de Uit-app opgenomen. Met veel extra’s zoals culturele uitgaanstips, het Last Minute aanbod in jouw regio en diverse zoekfuncties.

Ook de Uit-app op je iPhone? Ga naar: http://itunes.apple.com/nl/app/uit/id385525154?mt=8.

:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
24-08-11 - 11:13:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2022
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100