Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Sara Kroos maakt genomineerden cabaretprijzen bekend

Zondag 29 mei a.s. maakt Sara Kroos in haar radioprogramma Sara op zondag de genomineerden bekend van de Poelifinario en de Neerlands Hoop 2011.

Sara op zondag is het theatermagazine van de VARA op Radio 2. Hierin draait én zingt Sara Kroos de mooiste Nederlandstalige liedjes en brengt ze het laatste nieuws over cabaret, kleinkunst, musical en nederpop. Aanstaande zondagavond maakt Sara tussen 20 en 22 uur de genomineerden bekend van de Poelifinario en de Neerlands Hoop 2011. De Poelifinario is de VSCD Cabaretprijs voor die theatermaker(s) met het meest indrukwekkende programma van het seizoen. De Neerlands Hoop is de VSCD Cabaretprijs voor die veelbelovende theatermaker(s) die het grootste toekomstperspectief heeft/hebben.

Eerder dit seizoen nomineerde de VSCD Cabaretjury voor de Poelifinario het cabaret duo Schudden voor de voorstelling Noorderzon en Diederik van Vleuten voor zijn voorstelling Daar Werd Wat Groots Verricht. Daniël Samkalden en Van der Laan & Woe werden eerder dit seizoen genomineerd voor de Neerlands Hoop. De uitreiking van de Poelifinario en de Neerlands Hoop vindt plaats op zondag 23 oktober in De Kleine Komedie te Amsterdam. Sara op zondag wordt iedere zondagavond uitgezonden van 20.00 tot 22.00 uur. Voor meer informatie: www.saraopzondag.vara.nl

:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
27-05-11 - 07:30:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100