Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Fans eren Wesje en Turbo

Een paar honderd fans van Wesje en Turbo hebben zaterdagavond op het Onafhankelijkheidsplein in Paramaribo hun eer betoond aan de twee artiesten die eerder op de dag bij een verkeersongeluk om het leven kwamen.

De spontane bijeenkomst werd via de ‘Ping’ afgeblazen omdat er komende week mogelijk een grotere herdenkingsdienst wordt gehouden. Maar desondanks togen de vaak emotionele fans naar het plein om kaarsen te branden, te huilen en te bidden.

Volkslievelingen
‘Ik kreeg de afmelding maar ik moest erheen,’ vertelt een geëmotioneerde vriendin van het tweetal. “Ik organiseerde shows met ze en dit is een enorm gemis. Ik weet niet wat ik moet zeggen.” Sommige fans vonden het jammer dat de bijeenkomst was afgezegd. “Het waren volkslievelingen. Laat ons dan spontaan onze liefde voor hun tonen op de dag dat ze heengingen.”

Telesur condoleert
Stephen ‘Wesje’ Westmaas en Marlon ‘Turbo’ Stuart werkten beiden op de internetafdeling van telecommunicatiebedrijf Telesur. Directeur Currie was zo aangeslagen door het heengaan van Wesje en zijn metgezel Marlon Stuart (Turbo) dat hij volgens de website Starnieuws niet in staat was om journalisten een eerste reactie te geven toen hij vernam dat het tweetal verongelukt was.

Moeilijke tijd
Wel heeft de directeur zich in een schrijven tot zijn personeel gericht. "Ik condoleer jullie allen met het heengaan van Wesje en Turbo. Ze hebben voor Telesur heel veel betekend en ik ben hen daarvoor ook heel dankbaar. Ik roep u allen op onze pijn om te zetten in hulp aan de familie voor wie dit verlies nog groter is dan voor ons. Laten wij eensgezind onze ondersteuning geven aan de familie en elkaar tot steun zijn in deze moeilijke tijd,’ aldus Currie.

:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
25-04-11 - 10:04

Bron: rnw.nl


:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100