Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Stephen Westmaas alias Wesje overleden (1)

De Surinaamse cabaretier Stephen Westmaas alias Wesje is zaterdag rond 5 uur Nederlandse tijd bij een verkeersongeluk om het leven gekomen. De auto waarin de komiek zat, belandde in het Surinaamse district Coronie door een klapband in sloot. 

De 39-jarige Westmaas, alias Wesje, werd vorig jaar nog verkozen tot Surinamer van het jaar. Hij zou begin mei naar Nederland komen voor een tournee met zijn show ´Iedereen plat´. Er stonden achttien optredens gepland in onder meer Amsterdam, Haarlem, Rotterdam en Utrecht. 

Ook de neef van Westmaas, hiphopdanser Marlon Stuart, kwam bij het ongeluk om het leven. Beide waren op slag dood. Zijn vrouw, zijn zoon en een danser van Turbo Squad die tevens in de auto zaten, overleefde het ongeluk maar moesten vanwege verwondingen overgebracht worden naar het ziekenhuis.

Heel Suriname reageert geschokt op het nieuws van het tragische ongeval. Op Facebook drukken fans hun ongeloof uit. “Waarom, waarom, waarom? Zo'n talent, ik weet niet wat ik moet denken, wat ik moet voelen”, klinkt het. Radio 10 paste het programmaschema aan en speelt enkel ingetogen muziek.

:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
23-04-11 - 23:17:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100