Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Floor van der Wal overleden (2)

De man die Floor van der Wal afgelopen weekend in Amsterdam van haar fiets af heeft gereden, deed dat ook nog met eens veel te hoge snelheid. Dat heeft de politie maandag bekend gemaakt. Van der Wal overleed vrijdag aan haar verwondingen in het ziekenhuis.

De politie liet ook weten dat de bestuurder niet alleen te hard reed, maar ook rechtdoor reed terwijl hij reed op een voorsorteervak naar rechts. Het slachtoffer kwam liefst 30 meter verderop terecht. Uit getuigenverklaringen zou ook blijken dat er bij de, naar verluidt Noord-Afrikaanse man, nog meerdere mensen in de auto zaten.

Na het fatale ongeluk op het Amsterdamse Mercatorplein ging de auto -een Volkswagen Golf- er vandoor, maar de politie wist de eigenaar van de auto diezelfde avond toch aan te houden, omdat een van de kentekenplaten bij de plek van het ongeval lag. De politie wist de eigenaar van de auto zo snel aan te houden.

De man is inmiddels verdachte en moet nog minimaal veertien dagen in voorarrest blijven, zo bepaalde de rechter-commissaris maandag. Over de andere inzittenden is nog niks bekend. Getuigen worden opgeroepen contact op te nemen met de DCIV (Dienst Controle en Infrastructuur) op het algemene politienummer 0900-8844.

:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
28-03-11 - 21:12

Bron: spitsnieuws.nl


Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2022
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100