Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Ruim 150.000 euro voor Serious Request van Youp & NRC

Hoofdredacteur Youp van 't Hek gaat deze week 158.682,75 euro overmaken naar 3FM Serious Request / Het Rode Kruis. Dat is de volledige opbrengst van het eenmalige tijdschrift De Help dat Youp maakte in samenwerking met NRC Handelsblad. En het is meer dan het dubbele van de tussenstand die Youp al aankondigde halverwege december, tijdens de actie.

“Een mooi bedrag”, aldus Youp van 't Hek, die ernstig twijfelt of het uiteindelijk echt geholpen heeft. "De opbrengst voor de aidsslachtoffers troost mij. Misschien wil T-Mobile, die mij in een reactie gelijk hebben gegeven, het bedrag verdubbelen. Dat zou mooi zijn!"

De opbrengst gaat naar het Rode Kruis en komt ten goede aan kinderen in Afrika die hun ouders verloren hebben door Aids. Van De Help zijn 106.000 exemplaren verkocht en het tijdschrift is 466 keer gedownload voor de iPad. De prijs was 4,95 euro. De Help was een eenmalige actie tegen de helpdeskterreur in Nederland met bijdragen van een groot aantal vooraanstaande columnisten en tekenaars.

:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
24-03-11 - 19:32:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2022
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100