Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:

Jarig:
> Theo Maassen wordt vandaag 55
 
 
Sara Kroos try-out bij mensen thuis!

In de aanloop naar haar nieuwe voorstelling Voor de Leeuwen speelt Sara drie huiskameroptredens ergens in Nederland...! Misschien wel bij jou thuis! Sara try-out in april en mei in het land met Voor de Leeuwen, maar gaat ook écht voor de leeuwen door bij de mensen thuis te spelen. De huiskameroptredens is Sara’s ludieke protest tegen de 19% BTW heffing op theater: Sara komt gratis (en met taart) bij jou in je woonkamer optreden!

‘Voor de leeuwen’ in het theater
Na haar uitbundige theatervoorstelling Boheems, begint Sara met een aanloop naar haar nieuwe programma. Nog geen decor, geen vaste tekst en geen muzikanten. Alleen Sara en haar eerste ideeën.
Niet zonder richting, maar trefzeker stapt zij van het ene avontuur in het andere. Haar nieuwe programma wil ze starten met een onderzoek: wat gebeurt er als ik daar gewoon in mijn uppie ga staan ? Ze laat haar rode draad nog even thuis; die weeft ze er later pas doorheen.
Nu is het iedere avond iets nieuws proberen. Maken waar u bij zit. Niets is nog zeker: alles wat vast staat zijn Sara’s grappen, verhalen en improvisaties. Onverschrokken, maar niet onvoorbereid.
Wie durft het aan, een avond in de werkkamer van Sara Kroos....?

Wat moet je doen? 
Download HIER de poster van 'Voor de Leeuwen' en hang deze vanaf 14 april (het begin van de theatertour) voor je raam. 
Vul je naam en adres in en mail dit naar [email protected], wie weet word jij in de ochtend van een huiskameroptreden opgebeld om al je vrienden bij elkaar te trommelen en staat Sara om 20u die avond bij jou op de stoep! 
De data van de optredens, worden kort van te voren op deze site en Sara’s twitter bekend gemaakt. In de drie willekeurige plaatsen in 

Regie: Jessica Borst
Tekst: Sara Kroos

Klik hier voor meer informatie

:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
15-03-11 - 11:47:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100