Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Youp van't Hek komt met nieuwe CD

Youp van't Hek komt met een nieuwe dubbel CD. Dit zal de registratie bevatten van zijn laatste voorstelling 'Omdat de nacht'.
Het album is nu al te bestellen via bol.com. Vanaf 4 februari is het album ook te bestellen via de downloadshops zoals iTunes.

Youp vertelt in de voorstelling 'Omdat de nacht' over een man die hem na een voorstelling opwacht. Hij heeft een aantal vragen en wil zijn verhaal kwijt. De man vertelt over zijn leven en de surpriseparty, die te zijner ere werd gegeven en waarvan hij halverwege de avond weggevlucht is. Aangetrokken door een lichtje liep hij regelrecht het bos in en belandde bij een huisje dat zo uit een sprookje leek te zijn geplukt. In dat huisje woont een mooie jonge vrouw, die hem alles biedt wat hij thuis ontbeert. Dit is de simpele kapstok waaraan Youp zijn onderwerpen ophangt.
Samen met zangeres Lotte Horlings en zijn drie muzikanten gaat hij op vrolijke en opvallend luchtige wijze door het leven van deze zacht zeurende man, die model staat voor een groot deel van het Nederlandse volk.

Op 26 februari wordt de TV registratie van 'Omdat de nacht' uitgezonden door de VARA. 

:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
26-01-11 - 12:11

Bron: youp-van-t-hek.hyves.nl


:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100