Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Acda en de Munnik nemen Free Record Shop Kalverstraat over!
Artiesten worden winkelier. Of: Acda en de Munnik nemen cd-verkoop zelf ter hand. Zo had de kop van dit bericht ook kunnen zijn. Want op donderdagavond 16 september zal het Free Record Shop-filiaal aan de Kalverstraat 230 in Amsterdam overgedragen worden aan Acda en de Munnik. Hiervoor wordt de winkel om 19.00 uur opnieuw geopend en zal de sleutel van het pand officieel aan Acda en de Munnik worden overhandigd door Eric Benjamin, algemeen directeur van Free Record Shop. Van 19.00 uur tot 21.00 uur staat de winkel daarmee onder het bewind van Thomas Acda en Paul de Munnik.

Dat vanaf dat moment ook het nieuwe studioalbum van Acda en de Munnik, getiteld Liedjes Van Lenny, voor het eerst verkocht zal worden is dan ook niet geheel toevallig. Het Amsterdamse filiaal van Free Record Shop zal die donderdagavond geheel in het teken staan van Acda en de Munnik’s nieuwe album Liedjes Van Lenny. Thomas en Paul zullen zelf plaats nemen achter de verkoopbalie om de eerste exemplaren van hun nieuwe album af te rekenen en te signeren.

Liedjes Van Lenny verschijnt in twee verschillende edities: naast de reguliere versie is er ook een luxe editie van het album verkrijgbaar die naast het album ook een DVD bevat. De DVD bestaat onder andere uit een akoestisch optreden getiteld De Liedjes van Lenny Sessie.
Alle details over de CD en de CD/DVD vind je in de discografie van deze webpagina.
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
14-09-04 - 22:22

Bron: Acda en de Munnik


:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2022
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100