Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:

Jarig:
> Mylene D’Anjou wordt vandaag 56
 
 
Klaas van der Eerden op TV

 In de hilarische voorstelling ‘Wortels’ keert cabaretier Klaas van der Eerden terug naar zijn roots. Opgegroeid in de jaren zeventig in een boerengehuchtje boven Amsterdam in een hippiegezin: laat het maar aan Klaas over om daar met zijn grappige verhalen, improvisaties en typetjes compleet op los te gaan! ‘Wortels’ wordt zaterdag 23 oktober bij de VARA om 23.30 uur op Nederland 3 herhaald.

 
In het Algemeen Dagblad viel al over deze voorstelling te lezen: "Wortels zit boordevol originele vondsten, hoge grapdichtheid en kent vaart en variatie”. Ook de Volkskrant rept over: "…smakelijke verhalen…"…goed geslaagde revanche…" en "…een vermakelijk en zinnig programma...". 
 
Klaas van der Eerden is sinds 1998 actief op de cabaretpodia. In dat jaar deed hij mee aan de Gongshow in Toomler en won direct de finale. Het jaar daarop sleepte hij de jury- en publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival in de wacht. Het eerste theaterprogramma waarmee hij rondtoerde in 2000-2002 was 'Extreem'. Daarna volgde het programma 'Mix' in 2003 en 2004. In 2005 en 2006 bracht hij 'Schaap' op de planken. Alle shows waren eerder bij de VARA te zien. Momenteel staat hij op de planken met ‘Schwalbe’. 
 
‘Wortels’ van Klaas van der Eerden (HH), zaterdag 23 oktober om 23.30 uur bij de VARA op Nederland 3.
 
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
22-10-10 - 12:38:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2022
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100