Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Ellen Dikker in première met Fjord

Afgelopen vrijdag 15 oktober ging Ellen Dikker in theater de Griffioen in première. Elvira van Hal ging voor Cabaretmagazine.nl langs.
Haar bevindingen: 

Ellen Dikker won in 2006 de persoonlijkheidsprijs van Cameretten waarna ze in 2009 voor dezelfde voorstelling werd genomineerd voor de Neerlands Hoopprijs. Hierdoor kwam de lat vrij hoog te liggen voor haar nieuwe voorstelling. "Ik kreeg er wel de kriebels van. Maar gelukkig ben ik zelf een ongelooflijke perfectionist, dus mijn eigen lat ligt waarschijnlijk nog altijd het hoogst", aldus Ellen Dikker.

Er zijn maar weinig tot geen cabaretiers die de voorstelling bijna volledig vullen met sketches. Ellen Dikker is hierom een uniek talent te noemen. Moeiteloos speelt ze een varia aan typetjes, die naast goed gespeeld ook super grappig zijn. Gelukkig zit er wel een rode draad door alle sketches heen waardoor de voorstelling toch een geheel en samenhangend verhaal is. Of ze nou een kind, moeder of duitse reorganisatie speelt, Ellen Dikker transformeert moeiteloos in haar typetjes.
Tijdens het spelen weet Ellen goed met het publiek om te gaan en toont ze ook uitstekend te kunnen improviseren. Hierbij maakt ze de indruk dat het niet uitmaakt wat er gebeurd. Ze heeft totale controle over haar voorstelling, wat heel knap is voor haar 2e avondvullend programma. 

Ellen Dikker staat klaar om door te breken bij het grote publiek, en volledig terecht. Ook u gaat haar zien, of u nou wilt of niet. Maar dat wilt u wel.

Zelf Ellen Dikker zien spelen? Zie haar speellijst.

:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
22-10-10 - 18:52:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100