Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Grote impresariaten fuseren

 V&V Entertainment, Studio100 en Impresariaat Ruud de Graaf starten gezamenlijk nieuw impresariaat

 
V&V Entertainment, Studio100 en Impresariaat Ruud de Graaf hebben gezamenlijk een nieuw impresariaat opgericht dat zich vanaf heden bezig zal houden met het plannen van theatertournees in Nederland. Het impresariaat zal de tourneeplanning verzorgen voor voorstellingen van de drie initiatiefnemers en van diverse andere theaterproducenten. Het nieuwe bedrijf presenteert het aanbod voor zijn eerste theaterseizoen 2011-2012 binnenkort aan de theaters. Het bedrijf zal meer dan 3.000 voorstellingen in de theaters brengen en is daarmee één van de grootste impresariaten van Nederland.
 
De huidige theatermarkt is aan veel verandering onderhevig en verlangt van theaterproducenten een directe en alerte aanpak op het gebied van tourneeplanning. Deze aanpak heeft de producenten doen beslissen om de krachten te bundelen. De drie aandeelhouders kunnen hierdoor een brede en complementaire programmering aanbieden aan Nederlandse theaters en hun bezoekers.
 
Albert Verlinde en Roel Vente namens V&V Entertainment: "De theaterwereld is voortdurend in beweging en V&V Entertainment doet daaraan volop mee. In de afgelopen jaren hebben we al meer zaken naar ons toegetrokken, die we in eerste instantie buitenshuis lieten uitvoeren. Daarbij valt ondermeer te denken aan het zoeken van sponsors. Het oprichten van een impresariaat is eigenlijk een logische volgende stap en met sterke partners als Ruud de Graaf en Studio100 hebben we bovendien een fantastisch pakket in handen. We vullen elkaar aan in repertoire. Tegelijkertijd betekent dit helaas ook ons afscheid van Senf Theaterpartners en Mojo Theater, die onze voorstellingen de afgelopen jaren verkocht hebben. Maar voor ons kon deze stap niet achterwege blijven."
 
Gert Verhulst en Hans Bourlon namens Studio100: "Wij zijn bijzonder trots op het nieuwe Nederlandse impresariaat dat wij samen met V&V Entertainment en Ruud de Graaf hebben gerealiseerd. Voor ons is het heel belangrijk om de verkoop van onze (theater)voorstellingen, samen met V&V Entertainment en Ruud de Graaf, in eigen hand te hebben. Met deze twee sterke theaterpartners creëren wij een verkoopkanaal wat onze producties met nieuw en fris elan onder het Nederlandse theaterpubliek kan brengen. Wij zien onze gezamenlijke toekomst in het Nederlandse theaterlandschap met veel enthousiasme en vertrouwen tegemoet".
 
Ruud de Graaf en Suzanne van Dommelen namens Impresariaat Ruud de Graaf: "Wij zijn zeer verheugd over deze nieuwe samenwerking met  Studio100 en V&V Entertainment. Dit nieuwe bedrijf zal een zeer gevarieerd theateraanbod aan de theaters en hun publiek kunnen bieden, bestaande uit nationale en internationale theaterproducties van een hoge kwaliteit. Veranderende marktomstandigheden vragen om een nieuwe aanpak. Het nieuwe impresariaat heeft de ambitie om de kwaliteit van de dienstverlening naar een hoger niveau tillen, voor onze artiesten en gezelschappen, voor de theaters maar ook zeker voor het publiek. Met onze nieuwe partners Studio100 en V&V Entertainment hebben wij hier veel vertrouwen in.
 
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
11-05-10 - 16:01Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100