Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Unieke comedian uit Suriname komt naar Nederland

Elk jaar reist een groep comedians van Nederland naar Suriname om daar enkele optredens te verzorgen voor de Surinaamse fans. Dit jaar reist Surinamer Stephen Westmaas, beter bekend als Wesje, naar Nederland om hier zijn fans te verblijden met een voorstelling. Deze gebeurtenis is misschien uniek voor Nederland, voor de in Suriname inmens populaire comedian een logische stap.

Meters lange rijen en zelfs relletjes bij het gebrek aan genoeg kaarten. Het begon allemaal met het idee om 3 voorstellingen te geven naar aanleiding van wat komische presentaties bij bedrijven. Dit was zo’n succes dat er 14 voorstellingen werden bijgeboekt. Ook dit bleek niet genoeg te zijn en vervolgens stond Wesje 30 maal uitverkocht in 3 maanden met zijn voorstelling ‘Wisje Wasje Wesje show’.
 
In zijn voorstelling ‘Wes for Pres’ neemt Wesje het alledaagse leven van Suriname onder de loep. Daarbij vertelt Wesje op humoristische wijze hoe het er momenteel in de Surinaamse politiek aan toe gaat en probeert het publiek tevens te overtuigen dat men goed moet nadenken over waar hun stem naar toe gaat. Een serieus onderwerp, maar dan met veel humor. 
 
Wesje is van 1 tot en met 16 mei 2010 te zien in de Nederlandse theaters.
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
15-04-10 - 15:30:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100