Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:

Jarig:
> Mylene D’Anjou wordt vandaag 56
 
 
Cabaretfestival Cameretten: iets voor jou?

Vanaf 1 april begint het weer: dé zoektocht naar het nieuwe cabarettalent van 2010. Denk jij publiek en jury te kunnen overtuigen van jouw talent? Schrijf je dan in via www.cameretten.nl.

Cameretten is in 1966 gestart als lustrumactiviteit en is uitgegroeid tot hét grootste onafhankelijke podium waar nieuw cabarettalent zich presenteert. Landelijk wordt het festival door zo'n 20.000 mensen bezocht en jij kan er aan deelnemen! Je hoeft geen afgeronde theater- of kleinkunstopleiding te hebben, maar we verwachten wel ambitie, talent, (podium)persoonlijkheid, een eigen opvatting en uiteraard gevoel voor humor.

Het traject zal dit jaar wederom bestaan uit selectieronden, een workshopweekend, try-outs, het vierdaagse festival in het Luxor Theater en de finalistentournee. Daarnaast kunnen de deelenmers zich inschrijven voor instapworkshops. Hier kunnen deelnemers in het beginstadium al tips krijgen om hun programma te verbeteren om zo nog beter voorbereid te verschijnen voor de selectiecommissie.

Tijdens de selecties hebben de deelnemers 20 minuten om hun talent te laten zien. Uit alle acts worden de beste 9 geselecteerd om verder te gaan in het traject met als hoogtepunt natuurlijk het vierdaagse festival in het Luxor Theater in Rotterdam.

Wil jij ook in de voetsporen treden van vele van de grootste cabaretiers van Nederland? Ga dan snel naar de website en download het inschrijfformulier!

Kijk voor meer informatie op www.cameretten.nl

:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
29-03-10 - 15:54:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2022
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100