Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:

Jarig:
> Mylene D’Anjou wordt vandaag 56
 
 
It happens in Boekelo!

A.s. dinsdag 23 maart is het zover. In ’t Verborgen Theater Boekelo spelen 9 twentse cabaretiers voor een goed doel.
Namelijk; KIKA. Onder de naam Kikabaret organiseert eetcafé De Buren i.s.m. ’t Verborgen Theater deze cabaretavond om geld in te zamelen voor de stichting Kika.

Volgens programmeur Peter Mense is deze avond om meerdere redenen volstrekt uniek: “We hebben allereerst bijna alle actieve Twentse cabaretiers op één podium staan, waaronder Jos van Beem die samen met Jeroen Hendriksen in 1972 Cameretten won. Daarnaast staat iedereen geheel belangeloos in het kleine theater en stelden degenen die niet aanwezig konden zijn iets beschikbaar voor een te houden veiling.”

Naast optredens van WegMetDeHaan, Robin Bleeker, Korneel Evers, Thijs Kemperink, Nathalie Baartman, Jos van Beem, Sandra van Megen, Lambert-Jan Koops en André Manuel, zijn er ook muzikale intermezzo’s van pianist Maarten de Groot en het Ouwehand Trio. Het trio, bestaande uit Antoon Aukes (drums), Ton Ouwehand (gitaar) en Ruud Ouwehand (contrabas), zal tevens Cameretten-winnaar Jos van Beem begeleiden.

Op de veiling gaan ondermeer door Herman Finkers en Jeffrey Spalburg gesigneerde collector-items onder de hamer. Veilingmeester is oud-voetballer en Kika-ambassadeur Kick van der Vall.

Aanvang: 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.verborgentheater.nl

:: Meer info
Door:
Robbert - CabaretMagazine

Gepubliceerd op:
13-03-10 - 08:25:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2022
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100