Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:

Jarig:
> Mylene D’Anjou wordt vandaag 56
 
 
Jan Jaap van der Wal over DWHN: maffia-actie van de TROS

Voor die mensen die dachten dat DWHN misschien snel weer op de buis zou terug komen…Helaas.
Dit was het Nieuws keert voorlopig niet terug. Een doorstart bij een andere omroep zou door de TROS worden geblokkeerd. Hiermee kwam Jan Jaap van der Wal deze week naar buiten. Er wordt gesuggereerd dat de omroep de rechten voor volgend jaar hebben gekocht om een vervolg onmogelijk te maken.

Na de laatste uitzending op 19 december vorig jaar had BNN belangstelling. Maar dat terwijl de TROS en de NPO dat tegenhielden. De publieke omroep heeft voor ons besloten dat zelfs een andere omroep die erg enthousiast is, niet met ons in zee mag gaan op de publieke zenders, zei Raoul Heertje enkele tijd geleden al.

Jaap Jan van der wal vertelt tegen Mediajournaal.nl; De TROS en de netmanager hebben bepaald dat het bij geen enkele andere omroep uitgezonden mag worden en die netmanagers hebben veel macht. De cabaretier noemt dit ‘een soort maffia-actie’. Het is zelfs zo erg dat de TROS de rechten van dit jaar heeft gekocht.

De TROS gaf als reden voor de stopzetting aan dat de omroep geen zendtijd heeft voor het programma, maar Jan Jaap krijgt er een rare smaak van in zijn mond.
Als Dit was het Nieuws bij een andere omroep een succes wordt, zijn de verschillende omroepen eigenlijk zinloos. Ik denk dat de TROS dat niet wilde laten gebeuren, Aldus Jan Jaap van der Wal.

:: Meer info
Door:
Robbert - CabaretMagazine

Gepubliceerd op:
09-03-10 - 22:03

Bron: mediajournaal


:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2022
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100