Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Voorstellingen Ashton Brothers afgelast door constatatie kanker

De Ashton Brothers hebben alle voorstellingen van Charlatans, a medicine show dit theaterseizoen geannuleerd. Bij Friso van Vemde (37), een van de vier leden van de Nederlandse theatergroep, is vorige week lymfeklierkanker (ook bekend als de ziekte van Hodgkin) geconstateerd. Dat meldde het impresariaat van de Ashton Brothers dinsdag.

Met de artsen van Van Vemde is besloten de behandeling direct te beginnen, waardoor hij zeker tot het eind van het seizoen niet zal kunnen spelen. Alle inspanningen zijn erop gericht om de productie weer zo snel mogelijk te kunnen hervatten.

Er stonden dit theaterseizoen nog 38 voorstellingen van de Ashton Brothers op het programma, waarvan vier in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam en zes in België. Mensen die al een kaartje hebben gekocht, mogen waarschijnlijk kiezen of ze hun geld terug willen of dat ze de show op een latere datum nog een keer willen zien.

Die inhaaldatum laat echter nog wel even op zich wachten, aldus het impresariaat. De afzonderlijke theaters zullen degenen benaderen die een kaartje in hun bezit hebben.

De kanker zit bij Van Vemde in een zodanig stadium dat de ziekte nog te genezen is. De behandeling neemt ongeveer vier maanden in beslag. Na dit seizoen zouden de Ashton Brothers op tournee gaan in het buitenland. Het is onzeker of dat nu nog doorgaat. Na het avontuur in het buitenland hadden de vier theatermakers een sabbatical gepland.

 

:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
16-02-10 - 17:42

Bron: volkskrant.nl


:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2022
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100