Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Media rel rond Theo Maassen.

Zo hebben we het over zijn film, zo zit hij midden in een media rel.
Theo Maassen was gister de tafel heer bij DWDD. Ook was te gast Patricia Paay om te praten over haar Playboy avondtuur.
Theo gaf zijn ongezouten mening over het hele gebeuren waar Patricia Paay zich in bevind.
Patricia gaf zich niet direct gewonnen en stond haar mannentje.

Theo zegt: "Tja, wat moet je er van vinden? Ik denk altijd maar: iedereen wordt ouder en volgens mij is de kunst van het ouder worden vooral dat je dat accepteert en dat je wíjzer wordt."
Patricia's optreden bij Robert Jensen ('Adam houdt van chicks with a dick'), roept bij de cabaretier nóg meer walging op. "Jij mag het zeggen, maar dan mag ik ook zeggen dat ik je een zielige aandachtsjunk vind die al zestig jaar rondloopt op deze planeet." Maar Patricia is niet van haar stuk gebracht, "jij gaat op een podium staan en zegt wat je wilt en ik doe dat op die manier."
Als Theo uiteindelijk naar zijn mening over de foto's wordt gevraagd, geeft hij zijn ongezouten mening:  "Een vriend van mij is necrofiel, ik denk dat hij het wel zou kunnen waarderen",
Op die laatste opmerking grijpt presentator  Matthijs van Nieuwkerk in en roept Theo zelfs tot de orde.
"Theo, dit is beledigend! Je biedt nu je excuses aan! Ik vind het een grove opmerking!", aldus Mathijs.
Theo geeft echter niet thuis en weigert excusses te maken. 
Patricia lijkt het allemaal niets te deren. "Het gaat niet om hem, het gaat om mij. Ik geniet hier van want iedereen heeft het erover!"

Inmiddels heeft vandaag een aantal BN-ers laten weten wat zij er van vinden.
Zo gaf Paul de Leeuw aan dat hij Patricia een top wijf vond, en achter haar stond.
Robert Jensen gaat iets verder. Hij zegt over Theo Maassen:

"Het is al jaren een persoonlijke regel om geen grappen te maken over mensen die eigenlijk in een gesticht zouden moeten zitten, daarom hoor je mij nooit over Theo Maassen", schrijft Jensen op zijn website Snafu.
"Is Theo grappig? Ik zou het niet weten...ik hou niet van dit soort artiesten...maar ja, een circus clown is ook grappig als iemand anders grappen voor hem schrijft en hij iedere dag hetzelfde kunstje opvoert op een of ander podium... Genoeg over deze man die net zo uit zijn ogen kijkt als Uday en Qusay Hussein...", gaat Jensen verder met het beledigen van Maassen.
"En voor deze idioot om daar zo op in te hakken bij De wereld draait door en haar een ’ zielige aandachtsjunk te noemen ’...Fuck you!!!" aldus Jensen.

Patricia Paay reageerde zelf vandaag ook nog. Zij haalt toch ook nog even uit naar Theo Maassen.
Patricia Paay vertelde wederom dat ze de Theo Maassen tot gisteravond niet kende. Nu zegt ze Maassen een 'zielig mannetje' te vinden. "Ik dacht, je probeert leuk te zijn maar je bent helemaal niet leuk. Iedereen keek hem ook met verbazing aan, van 'waar heb je het allemaal over.' Het werd ook zeer vrouwonvriendelijk, het is zeer beledigend. Ik dacht alleen maar wat ben jij een zielige, gefrustreerde man", aldus Patricia.

Na de uitzending wilde Maassen Paay nog een hand geven, maar dat weigert Patricia "Ik heb me maar omgedraaid, want ik denk 'ja wat moet ik nou verder, je bent zo'n zielige man'.
"Deze man, toen ik zo tegenover hem zat, daar krijg ik geen erectie van hoor", Sluit Patricia af  "Zo'n man, daar loop ik langs, dat doet me helemaal niks. Hij wilde maar aandacht en dat ging van mijn tijd af!"

Kortom het is allemaal nogal wat en ook gelijk helemaal niks. De grote vraag is eigenlijk zat Theo Maassen daar als Theo Maassen of als cabaretier Theo Maassen. Hoe doen ook beide doen ze hun eigen ding, het belangrijkste is dat ze dat ook vooral beide blijven doen!

Nieuwsgierig geworden naar de uitzending? Kijk ze hier terug hier deel 1 en hier deel 2

 

:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
10-12-09 - 20:58:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2022
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100