Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Film Hans Teeuwen dit jaar nog op tv.

Al een hele tijd is Diederik Ebbinge druk bezig met sw door hem geschreven en geregisseerd nieuwe productie, de film ‘gewoon hans’.
Op 30 december a.s. zal de film 'Gewoon Hans', op de televisie worden uitgezonden door de VPRO om 20.45 uur.

De vader van de 17-jarige Katinka is fan van Hans Teeuwen. Het kleine huis van het gezin Vermeulen ademt hem: de te grote flatscreen schalt de hele dag shows van Hans Teeuwen, overal hangen posters en er slingeren tal van CD’s en DVD’s door de kamer. De Teeuwen-overdaad leidt tot angsten en waanbeelden bij Katinka. Ze krijgt nachtmerries waarin Hans Teeuwen zich aan haar openbaart: ze hoort zijn stem regelmatig en ze denkt hem af en toe te zien verschijnen. Aan de door haar ouders ingeschakelde psychiater vertelt Katinka over haar nachtmerrie dat Hans Teeuwen haar teddybeer verkracht onder het uitroepen van haar naam.

De psychiater adviseert haar Teeuwen in het echt te ontmoeten, omdat ze zodoende misschien het beeld dat ze zelf gecreëerd heeft kan bijstellen. Wanneer deze ontmoeting daadwerkelijk plaats vindt, heeft dit precies het gewenste effect. Het gaat snel weer goed met Katinka en de nachtmerries, stemmen en verschijningen houden op. Dan nodigt Teeuwen het gezin uit voor een diner en een concert in de stad. In de loop van de avond zien we Katinka smoorverliefd worden op een volmaakte Hans Teeuwen. Maar is het de echte Hans Teeuwen?

Benieuwd? Kijken dan! Op 30 december VPRO om 20.45 uur.
 

:: Meer info
Door:
Robbert - CabaretMagazine

Gepubliceerd op:
07-12-09 - 20:56

Bron: Hekwerk.


:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100