Leden:



Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Sharon gaat los!
Een tweede plek in de finale van het Parkstad Cabaret Festival in Heerlen. Het debacel van vorige week heb ik recht kunnen zetten. Een mooi juryrapport, die volgt nog op de site van Sharon. En bijzonder goede en opbouwende kritieken ook vanuit het publiek (de slechte krijg je niet rechtstreeks). Daar kan ik verder mee. Winnaar werd Lennaert Maes, ofwel Lenny. Een Belg, dat kan bij voorbaat al niet stuk bij me, met geweldig mooie liedjes, humor en een waanzinnige lach. Daar viel geen taart tegen op uit te delen. Het waren 2 bijzondere dagen, in Limburg. Als deelnemers deden wij voor ons cabaret, daar een boel inspiratie op.
Speciale dank gaat uit naar de mevrouw uit Nijverdal, die de publieksprijs mocht uitreiken. Die ging ook naar Lenny overigens. Haar lichte verontwaardiging hierover met daarbij een uitgebreide uitleg, maakten het, dat ik toch "de mevrouw uit Nijverdalse publieksprijs" kreeg. Erg geinig (GEINIG ja, het is raar om door een Belg te worden geïmiteerd). Overigens, bijzonder was, dat beide andere finalisten zowel Lenny als Cis van Draanen, in de zomer nog een week lang workshops hebben gevolgd bij Bram Vermeulen.
Van Limburg gisteren, vandaag naar Sint Michiels (be) gereisd. Daar speelde seanpenn op Thoprock. Sharon mocht backstage en stond daar oog in oog met held Axl. Verder dan glunderend stiekem staren is ze niet gekomen. seanpenn speelde z'n beste optreden tot nu toe. En er gaan er nog veel komen.

Meer over Sharon is te vinden op www.sharonsimon.nl

Hou haar in de gaten!
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
13-09-04 - 22:22

Bron: Sharon Simon.


:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2022
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100