Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Claudia de Breij ziekjes op bed

Claudia de Breij ligt op haar bed de koorts eruit te zweten. Claudia is getroffen door de griep. Afgelopen donderdag voelde ze zich tijdens een try-out ook al niet lekker, dat heeft zich door gezet. Claudia verteld op haar site dat haar dokter zei dat het seizoensgriep, Mexicaanse griep of kinkhoest kan zijn. In ieder geval op bed blijven en de hele dag CabaretMagazine bekijken, althans dat hopen wij natuurlijk!

 

Heb je voor de komende tijd kaartjes voor Claudia’s programma houd dan goed contact met uw theater. Claudia heeft veel last van haar stem en de vraag is of dat zomaar over is. Mocht er iets afgezegd of verzet worden dan lees je dat op de site van Claudia of van uw theater, vooralsnog is er niks afgezegd.

 

Het zoontje van Claudia, Bing, is gelukkig nog niet ziek geworden meld de telegraaf. Claudia hoopt wel dat hij zo snel mogelijk ingeënt kan worden tegen de Mexicaanse griep.

Ondanks dat ze er natuurlijk diep diep diep onder de wol ligt heeft Claudia haar humor nog niet verloren. Op haar site staat een webpoll, welke ziekte denk jij nou dat zij heeft… Bij gelijke stand heeft zij ze gewoon allebei!

Wij wensen Claudia heel veel beterschap!

 

 

:: Meer info
Door:
Robbert - CabaretMagazine

Gepubliceerd op:
10-11-09 - 14:45

Bron: Claudia de Breij


:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2022
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100