Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Karin Bloemen sluit in stijl af!

Precies een jaar geleden vierde Karin Bloemen haar 25 jarige jubileum met een uitverkochte Jubileumshow in Theater Carré. Nu aan het eind van haar Jubileumjaar sluit ze het in stijl af met de lancering van de DVD met de integrale registratie van deze show. Ook verschijnt er een speciaal Karin Bloemen Songbook met daarin de bladmuziek van de mooiste liedjes uit haar oeuvre.
“Dit jubileumjaar was voor mij echt een ijkpunt in mijn carriere; aan de ene kant natuurlijk een heerlijk moment om even terug te kijken naar de afgelopen jaren en met de Jubileumshow de hoogtepunten nog eens uit de kast halen, aan de andere kant ook een moment van bezinning, in de zin van ‘wat wil ik hierna nog gaan doen?’ En het begint alweer te borrelen hoor, ik ben nog lang niet uitgespeeld...” Aldus Karin Bloemen tegen het AD.

De DVD is vanaf vrijdag 6 november te koop in de betere platenzaken en bevat naast de registratie van de Jubileumshow een uitgebreid interview met Karin vanuit Carré.

Het Songbook komt voort uit de grote vraag naar bladmuziek van haar liedjes en is vanaf 6 november te koop in alle muziekhandels. Het Songbook bevat naast de bladmuziek een gratis cd met daarop alle nummers die in het Songbook staan.

:: Meer info
Door:
Robbert - CabaretMagazine

Gepubliceerd op:
27-10-09 - 20:57

Bron: AD.nl


:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100