Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Koefnoen terug in het Kopspijkers-jasje!

 Een paar maanden geleden kwamen er enkele video’s naar buiten waarin enkele expirimenten van Paul Groot en Owen Schumacher te zien waren voor het nieuwe seizoen Koefnoen.

Daar was te zien dat ze enkele BN’ers nadeden in de bekende omgeving van Boulevard.
Vanaf 12 september is het AVRO-programma terug op tv en Paul & Owen lieten weten dat er enkele wijzigingen zullen zijn. Zo zal er voortaan publiek aanwezig zijn bij de opnamen en bestaat het programma voor een groot deel uit een talkshow.

Owen zei onlang in het Algemeen Dagblad dat het satirische programma gedeeltelijk anders wordt. Niels en Hank van N!WZ-magazine krijgen een eigen talkshow met publiek. Voor ons is dat ook spannend. Paul zegt dat hij het leuk vindt om voor een publiek te spelen en te zien wanneer, hoelang en hoe hard er wordt gelachen. In de oude versie van Koefnoen gingen we soms te snel, speelden we over de grappen heen. Als we iets gas terug hadden genomen, hadden we er meer lachen uit kunnen peuren.

Het programma zal op zaterdagmiddagen worden opgenomen waardoor er ook kan worden ingehaakt op de actualiteit. Ook leuk is dat er per aflevering twee of drie gasten uit het nieuws aanwezig zullen zijn (Kuch). We hebben bijvoorbeeld een proefaflevering gemaakt met Albert Verlinde, Neelie Kroes en de Dalai Lama. Zo’n tafel wil elke talkshow wel, zegt Owen.

Toegegeven moet worden dat Koefnoen begint te lijken op het cabaret van het oude Kopspijkers. Owen zegt hierover: We hebben vijf jaar lang expres met Koefnoen iets heel anders gemaakt. Nu, vijf jaar later, maken we toch weer onze eigen variant van Kopspijkers. De talkshow wordt afgewisseld met filmpjes waarbij de verdeling half-half is.

Het AVRO-programma wordt uitgezonden tegenover Wat vindt Nederland van RTL4 met….Jack Spijkerman. Groot: Wij hebben goeie herinneringen aan die tijd, maar ik snap wel dat veel mensen moeite hadden met zijn overstap. Het betekent niet dat hij opeens niets meer zou kunnen. Mensen moeten het hem weer gunnen. Ik hoop dat hij het goed doet. Maar ook weer niet te goed natuurlijk, als hij recht tegenover ons staat, haha.
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
18-08-09 - 20:28

Bron: mediajournaal.nl


Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2022
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100