Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Guido Weijers doet Jezus conference wel!!!

 Guido Weijers gaat binnenkort op 3FM wel zijn 'Loopt Een Man Over Het Water' conference doen op uitnodiging van Michiel Veenstra, DJ bij radio 3FM.

Er kwam een hoos aan reacties los bij de achterban van de EO op het plan van de omroep om het comedyprogramma Loopt Een Man Over Het Water te maken met Jezus als centrale persoon. Velen van hebben hun lidmaatschap opgezegd.
Grappen over het evangelie
Een bekende niet-Christelijke cabaretier zou een voorstelling maken rondom Jezus. De omroep ziet af van de productie van het programma uit respect voor de achterban. Dit tot teleurstelling van Guido Weijers, want hij was de beoogde niet-Christelijke cabaretier.

Hij was bereid om zich te verdiepen in de bijbel en middels de conference de discussie aan te gaan. Arie Boomsma belde Guido om hem het slechte nieuws te vertellen.
Loopt tóch een man over het water op 3FM                                    
Guido is het dan ook niet eens met de keuze om van de productie af te zien, maar krijgt van Michiel Veenstra alsnog de kans om zijn deel van de conference te doen. "Ik denk dat God dat zo heeft gewild!" aldus Guido.

Wanneer dit gaat plaatsvinden is nog niet bekend. We houden je op de hoogte!!!
 
 UPDATE: Guido Weijers geeft via Twitter aan bang te wezen dat hij 3FM wellicht iets te veel hoop heeft gegeven op de volledige conference.
Guido beloofde inderdaad enkele grappen op de radio te vertellen, maar bestrijd dus hiermee het bericht van 3FM dat de volledige conference wordt uitgezonden. Inmiddels is ook bekend dat RTL, BNN en Comedy Central interesse hebben getoond inde conference. Het is dus wel waarschijnlijk dat de conference vertoond zal worden, waar is alleen nog niet bekend.

 

:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
04-08-09 - 19:36

Bron: 3FM.nl


Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2022
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100