Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Jim Speelmans zegt volledige tour af

Vandaag werd bekend dat Samba Schutte zijn volledige tour af heeft gezegd vanwege te weinig inspriratie. Vrij snel volgde het nieuws dat ook Jim Speelmans zijn volledige tour af zegt. Jim Speelmans, bij hetzelfde impresariaat behorende als Samba, zou aankomend seizoen optreden met de voorstelling 'Jim Speelmans houdt huis!'

" Afgelopen maart heeft Jim noodgedwongen zijn tournee stil moeten leggen wegens persoonlijke omstandigheden. In eerste instantie was er sprake van oververmoeidheid door een voor Jim zeer vermoeiend seizoen. Jim bracht zijn nieuwe theaterprogramma ‘Jim Speelmans houdt huis!’ in de theaters, schreef een komisch boekje ‘Huppethee’ en was druk met diverse TV-producties.
Nu, enkele maanden later, blijkt dat Jim nog altijd niet voldoende hersteld is. Zijn situatie is dusdanig dat alle voorstellingen voor het seizoen 2009/2010 geannuleerd moeten worden.
Uiteraard is deze beslissing zwaar te noemen, helemaal voor Jim aangezien zijn hart in theaterland ligt. ", aldus het management van Jim.

:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
30-06-09 - 15:48:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100