Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:

Jarig:
> Theo Maassen wordt vandaag 55
 
 
Ashton Brothers tekenen contract in Spanje

De Ashton Brothers hebben zojuist een contract getekend met het Spaanse AMP Entertainment voor een reeks voorstellingen in Spanje. In het voorjaar van 2010 zullen de vier Nederlanders in ieder geval twee weken spelen op het El Grec Festival de Barcelona, gevolgd door 16 optredens in het Teatro Compac Gran Via Madrid - één van de meest prestigieuze theaters van Spanje.

AMP Entertainment besloot de Ashton Brothers te tekenen voor een Spaanse tournee na een succesvol optreden op het Festival de Teatro de El Ejido zaterdag 30 mei j.l. Eerder speelden de Ashton Brothers hun shows al in België, Canada, Engeland, Letland, Slovenië en Zwitserland. De Ashton Brothers zijn: Pim Muda, Pepijn Gunneweg, Friso van Vemde en Joost Spijkers. Momenteel zijn ze met hun 3e avondvullende show ‘Charlatans, a medicine show’ tot en met 7 juni nog in Nederland te zien in het oude Luxor Theater Rotterdam.

De aankomende Spaanse tournee van de Ashton Brothers is tot stand gekomen in samenwerking met Senf Theaterpartners, van Baasbank & Baggerman en het Spaanse AMP Entertainment.

:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
04-06-09 - 15:45:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100