Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:

Jarig:
> Theo Maassen wordt vandaag 55
 
 
Lebbis genomineerd voor Poelifinario

Cabaretier Lebbis is genomineerd voor de Poelifinario, de cabaretprijs voor de theatermaker met het meest indrukwekkende programma van het seizoen. Hij kreeg de nominatie voor zijn voorstelling Hoe Laat Begint Het Schieten?, maakte Bureau Promotie Podiumkunsten vandaag (dinsdag 19 mei)  bekend.

De show van Lebbis (Hans Sibbel) is volgens de jury ,,een razend knap gemaakte theatersolo met een wonderschone, functionele belichting, waarin Sibbel als woedende engel neerdaalt om de wereld gelukkiger te maken. Hier staat geen betweter op het toneel. Alles wat hij zegt, is omkeerbaar.''

Eerdere genomineerden voor de Poelifinario 2009 zijn Lenette van Dongen, Ronald Goedemondt, Wim Helsen, Kasper van Kooten en het cabaretduo Schudden. De winnaar van de prestigieuze cabaretprijs wordt bekendgemaakt op 20 september.

Die dag wordt ook de Neerlands Hoop uitgereikt, de prijs voor de meest veelbelovende theatermaker. Hierop maken Daniël Arends, Nathalie Baartman, Alex Klaassen, Ellen Dikker en Katinka Polderman een kans.

:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
19-05-09 - 18:04

Bron: bnr.nl


:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100