Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Jelle Kuiper 'trouwt' in Vestzaktheater

De jonge, maar al succesvolle cabaretier Jelle Kuiper treedt zaterdag om 20.15 uur op in het Vestzaktheater met zijn voorstelling ‘Trouw’.

Het wordt één van de laatste voorstellingen van dit theaterseizoen van het Vestzaktheater, maar het zal ongetwijfeld de meest hilarische voorstelling worden van afgelopen seizoen. Nederlands eerste cabaretvoorstelling met de mogelijkheid tot trouwen in de voorstelling ‘Trouw’ is de nieuwe voorstelling van Jelle Kuiper. Een cabaretvoorstelling die gaat over allesbepalende keuzes in het leven: een huwelijk, trouw, ontrouw, relaties en bijvoorbeeld kinderen. Voor de pauze vertelt, speelt en zingt Jelle vol energie over deze thema’s.

Na de pauze is het feest! Jelle is namelijk beëdigd tot buitengewoon ambtenaar van de burgelijke stand en mag als eerste cabaretier in Nederland ook huwelijken sluiten. Wie wil, kan dus tijdens de voorstelling getrouwd worden. De aanwezigen moeten dus zorgen dat ze extra feestelijk gekleed zijn, want voordat ze het weten zijn ze getuige van één of meerdere huwelijken. Wie tijdens de voorstelling in het huwelijksbootje wil stappen, kan voor meer informatie terecht op www.leuktrouwen.nl. De kaarten voor ‘Trouw’ in het Vestzaktheater kosten €14,00 per stuk inclusief een drankje in de pauze. Kaarten zijn te bestellen via www.vestzaktheaterson.nl, via het reserveringsformulier uit de theatergids een aan de theaterkassa van het Vestzaktheater.

:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
10-05-09 - 16:14

Bron: son-en-breugel.kliknieuws.nl


:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100