Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Nieuw programma Harm Edens

Na de flop van Knowing Me Knowing You mag Harm Edens het in de zomer met een nieuw NCRV-programma proberen. Van 27 juli tot en met 28 augustus presenteert hij op Nederland 3 iedere werkdag om 19.30 uur On Air. Het lijkt een mix van DWDD, Schiphol Airport en Hello Goodbye te worden. On Air komt live vanuit lounge 2 achter de douane op Schiphol.

Edens behandelt de actualiteit van de dag en praat, te midden van de vertrekkende vakantiegangers, met bekende en actuele gasten op het gebied van cultuur, sport en politiek. Verder schuiven reizigers aan tafel die, vlak na hun terugkomst of voor hun vertrek, vertellen over hun bijzondere activiteiten in het buitenland. Ook zitten er ‘prikkelende reportages’ in On Air: hoe komen bijvoorbeeld bekende Nederlanders tot rust van hun drukke bezigheden? En neemt het programma kijkje achter de schermen van de hectiek op Schiphol.

Harm Edens: De energie op het vliegveld, met al die aankomende en vertrekkende passagiers, is heel inspirerend. Die energie zal ook in On Air te zien zijn. Ik verheug me er op om deze zomer niet in augustus op vakantie te gaan, maar juist vijf weken door te brengen op Schiphol.

:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
16-04-09 - 08:03

Bron: mediajournaal.nl


Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100