Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Hans Teeuwen te gast bij LUX

Dit voorjaar presenteert Canvas op zondagavond een derde reeks van het culturele praatprogramma LUX. Gastheer Luc Janssen ontvangt opnieuw wekelijks een gast om samen met hem of haar een klein uurtje te praten over de liefde voor cultuur. In aflvering 11 zal Hans Teeuwen te gast zijn. In LUX praat hij met een kritische en ruimdenkende blik over zijn culturele interesses.

En er mag uiteraard gelachen worden. Met de meesterlijke Britse humorreeksen I’m Alan Partridge en The Office bijvoorbeeld. En met de cartoons van Gummbah. Hans Teeuwen is goed bevriend met Gummbah (Gert-Jan van Leeuwen). Hij herkent veel van zichzelf in de man en kan ook heel erg lachen met diens cartoons. Maar er zijn grenzen: De Bond tegen humor wil humor aan banden leggen en dat vindt Hans Teeuwen een geweldig idee.

Misschien is het wel daarom dat hij zich toegelegd heeft op zijn nieuwste passie: jazz. Een virus dat hij van Frank Sinatra heeft overgekregen. In LUX geeft Hans dan ook een adembenemende LIVE performance met zijn eigenwijze interpretatie van de jazzmuziek.
Hans Teeuwen heeft ook iets met de Amerikaanse entertainer Andy Kaufman. De manier waarop die zijn publiek bespeelt en op het verkeerde been zet, is voor Hans een bron van inspiratie.
Teeuwen heeft blijkbaar ook een wreedaardig kantje; dat blijkt uit zijn keuze voor de bloedstollende thriller No country for old men van de bekroonde filmmakers Ethan en Joel Coen. Een film met een topcast waar Javier Bardem te zien is als een meedogenloze moordmachine.

Op vrijdagmiddag 13 maart is Hans Teeuwen bovendien te gast in Mezzo op Radio 1.
LUX met Hans Teeuwen: op zondag 15 maart om 21.00 u. (hh op maandag 16.3 om 1.30 u. en op zaterdag 21.3 om 13.30 u. op Canvas, en op vrijdag 20.3 om 22.45 u. op Canvas+)

 

:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
13-03-09 - 09:56

Bron: zangtalent.be


:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100