Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Halve finale van het Concours om de Wim Sonneveldprijs 2009

Nederland heeft talent. Veel talent. Talent dat tijd nodig heeft om te ontluiken. Ruimte om te rijpen. De kans om ontdekt te worden. Het Amsterdams Kleinkunst Festival biedt cabarettalent die kans. Dit jaar voor de twee-en-twintigste keer op rij.
Het Concours om de Wim Sonneveldprijs is een belangrijke stimulans voor aanstormend cabarettalent.  Een springplank voor een carrière in de Nederlandse theaters.


Afgelopen jaar heeft een zestigtal mensen zich opgegeven voor het Concours om de Wim Sonneveldprijs. De kandidaten die met succes door de voorrondes zijn gekomen, hebben, voordat ze in de halve finale staan een unieke tournee langs de kleinere theaters in Nederland. Tijdens het tournee, leren ze teksten proeven, zalen zien, publiek ruiken, applaus horen. Ze leren voelen aan het vak. Zo bereiden ze zich voor op de laatste fase: de halve finales

Op dinsdag 31 maart en woensdag 1 april strijden zij, in de Kleine Komedie, om een plaats in de finale.

Dinsdag 31 maart spelen:
Michiel&Eef
Elisa Beuger
Sophie&Liesbeth
Ygor. 

Woensdag 1 april spelen:
Lankmoed
LOS
Yora Rienstra.

De halve finale en finale wordt gepresenteerd door Ron Boszhard. De finale is op maandag 6 april, ook in de Kleine Komedie.

Dat het Amsterdams Kleinkunst Festival wat oplevert is te zien aan de eerdere winnaars/finalisten: Job Schuring, Reinder van der Naalt, Thomas Acda, Maarten van Roozendaal, De Vliegende Panters, Ernst van der Pasch, Claudia de Breij, Richard Groenendijk, Klaas van der Eerden, Droog Brood, Eva Schuurman,  Dames voor na vieren, Wouter Deprez, Geen Familie, Pieter Derks, Jeroen Bouwhuis, Thijs Maas, Roemer van der Steeg.

Kijk voor meer informatie op www.amsterdamskleinkunstfestival.nl of bestel direct kaarten via www.dekleinekomedie.nl of 020-6240534 (kassa). De voorstellingen beginnen om 20.15 uur.
 

:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
04-03-09 - 13:02Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2022
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100