Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Marc-Marie Huijbregts presenteert hommage aan Jenny Arean

Vrienden en collega's, onder wie Sanne Wallis de Vries, Wende Snijders en Joost Prinsen, brengen op 30 maart in theater de Meervaart in Amsterdam een hommage aan Jenny Arean. Zij zingen liedjes uit het omvangrijke repertoire van de kleinkunstenares, die al bijna vijftig jaar in het vak zit.

De avond wordt gepresenteerd door Marc-Marie Huijbregts, met wie Arean momenteel te zien is in de tv-serie 't Vrije Schaep'. Ook Loes Luca en Georgina Verbaan uit dezelfde serie zullen acte de présence geven tijdens de show. Lucretia van der Vloot, Remko Vrijdag en Tony Neef leveren ook een bijdrage. Martin van Dijk en zijn orkest verzorgen de muzikale begeleiding tijdens de voorstelling.

Een hommage aan artiesten die belangrijk zijn geweest voor de kleinkunst in Nederland, is een jaarlijks initiatief van het Amsterdams Kleinkunst Festival. De afgelopen negentien jaar werd al een eerbetoon gebracht aan artiesten als Ramses Shaffy, Harry Bannink en Drs. P. Vorig jaar werd Liesbeth List in het zonnetje gezet.

Evert de Vries, artistiek leider en oprichter van het Kleinkunst Festival, is van mening dat Jenny Arean de hommage 'dubbel en dwars verdiend heeft'. "Ze is eigenzinnig, karakteristiek en is erg belangrijk geweest voor de kleinkunst", vertelt hij. "Ze weet dat ze een hommage krijgt, maar hoe en wat er gaat gebeuren, daarvan heeft ze geen idee. Ze moet het lekker deze avond op zich af laten komen."

De organisatie laat weten dat er nog maar enkele kaarten zijn voor de eenmalige voorstelling.

:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
16-02-09 - 01:47

Bron: trouw.nl


Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100