Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Vincent Bijlo doet internet oudejaarsconference

De AVRO zendt op zaterdag 27 december om 11.00 uur een bijzondere Oudejaarsconference van Vincent Bijlo uit. Deze ruim 10 minuten durende conference is speciaal voor het internet geschreven en opgenomen.
 
Bijlo zet in deze ruim 10 minuten durende conference zijn prikkelende weergave van 2008 neer. In een razend tempo komen uiteenlopende onderwerpen aan de orde. Politieke kopstukken en BNN-ers, leven op overwaarde, Obama's wind of change en 'fatsoen moet je doen'. De invloed van swaffelen, roken en paddo's. Banken die vallen als dominostenen bij Dominoday.
 
Met deze uitzending zet de AVRO een nieuwe stap in het online aanbieden van unieke content. Traditioneel worden Oudejaarsconferences via radio of tv uitgezonden. Vincent bijt digitaal de spits af.
 
Vincent Bijlo schrijft drie keer per week een column op de achterpagina van het Algemeen Dagblad. Hij schrijft romans en publiceert in diverse week- en maandbladen. Hij presenteert elke zondagavond Radio Atelier. Het wekelijkse documentaireprogramma op radio 1 van de NPS en de Humanistische Omroep. In maart 2008 verscheen de cd Met De Bijlo’s, van zijn gelegenheidsband De Bijlo’s, waarin naast Vincent Bijlo ook Vincent Bijlo, Vincent Bijlo en Vincent Bijlo spelen. Met de voorstelling Mijn laatste sigaret treedt Vincent Bijlo tot eind mei 2009 op in verschillende theaters in Nederland.
 
De pers over Mijn Laatste Sigaret:
AD: Misschien wel zijn beste voorstelling NRC: Toonbeeld van spitsvondig cabaret
Telegraaf: Een zeer sterk programma Volkskrant: Vincent Bijlo goed op dreef
 
Meer informatie over Vincent Bijlo is te vinden op: www.VincentBijlo.com

:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
22-12-08 - 16:51:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2022
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100