Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Tineke Schouten naar RTL

Het onderscheid tussen SBS6 en RTL4 wordt steeds kleiner. Na een exclusief contract bij SBS keert Tineke Schouten terug naar RTL. Net als bij haar overstap naar SBS6 (25 jaar Tineke Schouten), zal ook RTL4 beginnen met het uitzenden van al haar hoogtepunten. Op oudejaarsavond is de eerste, daarna wolgen er nog 6 afleveringen.En net als bij SBS wordt gewerkt aan nieuwe programma-ideeën.

Dus krijgen we opnieuw fragmenten te zien uit voorstellingen als als All You Need Is Lach, Lach Vegas en Posi-Tien. Tineke Schouten is ‘heel blij’ om weer terug te zijn bij RTL4. Ik verheug me enorm op de samenwerking. Het lijkt me fantastisch met deze leuke, enthousiaste en bevlogen mensen samen te werken.
Erland Galjaard, programmadirecteur RTL4: Wij zijn er heel trots op dat Tineke terugkeert bij RTL4. Ze weet als geen ander vele gezinnen een leuke avond te bezorgen. Ze is de grootste vrouwelijke komiek van Nederland en weet al vele jaren een groot en breed publiek aan zich te binden, zowel in de theaters als op tv. Een avond Tineke Schouten sluit perfect aan bij ons entertainment in het weekend.

:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
12-12-08 - 18:20

Bron: mediajournaal.nl


Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100