Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Javier Guzman exclusief bij Veronica; zender zet in op comedy

Javier Guzman heeft een contract getekend bij Veronica. De cabaretier heeft zich exclusief voor één jaar verbonden aan de zender en is op 1 januari al te zien met zijn theatershow Delirium. Veronica gaat ook samenwerking met Comedy Explosion, de comedyformatie met onder andere Jim Speelmans, Wilko Terwijn, Kristel Zweers en Javier Guzman. Comedy wordt in 2009 één van de pijlers van Veronica.

De maandagavond is vanaf 5 januari gereserveerd voor comedy. Er is een nieuw seizoen van Two and a Half Men en er zijn de nieuwe series It’s a Man’s World en Gary Unmarried. In It’s a Man’s World speelt Rob Schneider (Deuce Bigalow) een slonzige vrijgezel die van elke dag een feest maakt, maar nooit succes heeft bij de vrouwen. In Gary Unmarried draait het om Jay Mohr (Ghost Whisperer), die de pas gescheiden Gary speelt. Hij probeert zijn leven weer op te bouwen nadat zijn vrouw er met hun relatietherapeut vandoor is gegaan. Na de drie series wordt de avond afgesloten met shows van Nederlandse en buitenlandse stand-upcomedyartiesten.

Programmaleider Alphons Martens: Comedy doet het goed op televisie. Zeker in slechte tijden is het fijn als er wat te lachen valt. Juist daarom ben ik erg blij met de komst van Javier naar Veronica. Hij past volledig binnen het profiel en zal het komende jaar een belangrijke stempel drukken op de programmering. Ik kijk dan ook vol vertrouwen uit naar de samenwerking met hem.
Javier Guzman maakte sinds 2002 een ‘vliegende start’ met drie theatershows, de tv-serie 100% Ab en drie Sinterklaasconferences. In de voorstelling Delirium rekent hij af met zijn alcoholverleden. Leven is niet iets waar ik goed in ben, maar ik kan er wel leuk over vertellen, zegt de cabaretier.

:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
11-12-08 - 15:47

Bron: mediajournaal.nl


:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2018
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100