Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:

Jarig:
> Theo Maassen wordt vandaag 55
 
 
Uniek optreden Jiskefet op Comedy Ball
JISKEFET is op het laatste moment toegevoegd aan de programmering van het Comedy Ball op 8 december in de Amsterdamse Melkweg. Het is nog niet bekend wat Kees Prins, Michiel Romeyn en Herman Koch van het legendarische TV programma precies gaan doen, maar het staat vast dat dit optreden eenmalig zal zijn. Hiermee is de programmering compleet en belooft de eerste editie van het Comedy Ball een bijzonder evenement te worden, met een overzicht van gevestigde namen (The MAX), eigenzinnige programma’s (Theaterzaal) én het nieuwste talent (Oude Zaal).
 
Het nieuwe talent bestaat uit de winnaars van de belangrijkste Cabaret en Comedy Festivals van 2008: KURK (GSCF), FUAD HASSEN (MySpace Comedy Award), Max van den Burg (Cameretten - publieksprijs), ROEMER VAN DER STEEG (AKF) en als uitsmijter vanuit Gent TER BESCHERMING VAN DE JEUGD (Leids Cabaret Festival). Isolde Hallensleben neemt de presentatie voor haar rekening.
 
De programmering van The MAX en de Theaterzaal is nu definitief. De avond wordt geopend door ROUE VERVEER, gevolgd door SAMBA SCHUTTE, ROOYAKKERS, KAMPS & KAMPS, THE ASHTON BROTHERS en JISKEFET. In de Theaterzaal zijn impressies te zien van de nieuwe voorstelling van NATHALIE BAARTMAN, SPEELMAN & SPEELMAN, PIETER DERKS en JIM SPEELMANS.
 
Deze speciale avond is een initiatief van de Stichting Cabaret & Comedy. De stichting organiseert dit jaar voor het eerst de Comedy Week en aansluitend het Comedy Ball in de Amsterdamse Melkweg. 
 
3FM maakt een impressie van de avond die later dit jaar wordt uitgezonden.
Naast 3FM verlenen Boomerang, MSN, CJP, Comedy Central, NL Magazines en Zoomin.tv ook hun medewerking aan dit initiatief van de Stichting Cabaret & Comedy.
 
Tickets voor het Comedy Ball zijn verkrijgbaar via de Melkweg en alle bekende voorverkoop adressen.

 

:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
05-12-08 - 16:39:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100