Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
24 uur non-stop cabaret

Bert Visscher en Arno van der Heyden presenteren 24 uur non-stop cabaret
In het weekend van 1 en 2 november kunnen cabaretliefhebbers hun hart ophalen in de Stadsschouwburg Groningen. Meer dan 50 cabaretiers maken er hun opwachting om hen 24 uur lang nonstop te overladen met hun acts, zodat in slaap vallen uitgesloten is! Het feest begint op zaterdag om 14 uur en eindigt precies 24 uur later.

Veel bekende namen
Najib Amhali, Jan Jaap van der Wal, Jeroen van Merwijk, Brigitte Kaandorp, Jörgen Raymann, Klaas van der Eerden, André Manuel, Lebbis, Richard Groenendijk, Vrouw Holland en Dolf Jansen zijn enkele van de vele cabaretiers die de revue passeren. De presentatie van het CabarETMAAL is in handen van Bert Visscher en Arno van der Heyden. Dominee Gremdaat (Paul Haenen) verzorgt zondag op gepaste wijze de CabarETMAALsluiting. Naast de optredens van de cabaretiers worden er een aantal verrassende activiteiten georganiseerd.

CabarETMAAL wordt gepresenteerd i.s.m. het Groninger Studenten Cabaret Festival

Schouwburg viert 125-jarige jubileum
De Stadsschouwburg Groningen bestaat dit jaar 125 jaar en in het kader van dit jubileum zijn er vele premières en bijzondere produkties, waarvan het CabarETMAAL er één is. Het jubileum duurt 125 dagen, van 28 augustus tot 31 december. De hekkensluiter van het feest is Youp van 't Hek, die zijn eindejaarsconference net als eerdere jaren weer in Groningen zal brengen.

Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.125jaar.nl of www.stadsschouwburg-groningen.nl,
of bel met de kassa, tel. 050-368 0 368

:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
07-10-08 - 18:01Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100