Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:

Jarig:
> Theo Maassen wordt vandaag 55
 
 
Sjaak Bral elke week op de radio
Vanaf morgen 20 augustus is de bekende Haagse cabaretier Sjaak Bral iedere woensdag rond kwart over acht te horen bij Radio Veronica’s ochtendshow ‘Ook Goeiemorgen’ met ‘Sjaaks Ergernissen Top 3’.

Sjaak Bral is vanaf morgen iedere woensdagochtend rond kwart over acht te horen bij ‘Ook Goeiemorgen’ met ‘Sjaaks Ergernissen Top 3’. In de ochtendshow van Radio Veronica spuwt Hagenees Sjaak Bral op geheel eigen wijze zijn gal over voor iedereen herkenbare eigentijdse ergernissen en irritaties rondom het actuele nieuws. Ook Radio Veronica-luisteraars kunnen hun bijdrage leveren aan ‘Sjaaks Ergernissen Top 3’. Bral is bij het grote publiek bekend als cabaretier (zijn huidige voorstelling is genomineerd voor de Toneelpublieksprijs 2008) en als columnist van het AD. Als schrijver heeft Sjaak inmiddels zeven boeken op zijn naam staan.

Sjaak Bral: ‘Ergernissen zijn net als belastingen: ze zijn er altijd en overal. De dagelijkse files. Tv-reclames. Openstaande bruggen. Mart Smeets. Maar ik zie ergernis juist als een brandstof! Het lucht heerlijk op en verjaagt de demonen in je hoofd. Kortom: wie zijn leven baseert op negativiteit zal zich juist beter voelen.’

Ook Goeiemorgen:
Ook Goeiemorgen' is 'De meer muziek ochtendshow' bij Radio Veronica. Iedere werkdag tussen 06.00 en 09.00 uur met de beste 80's & 90's hits, het laatste nieuws, sport en entertainment. Ook Goeiemorgen wordt gepresenteerd door een all star-cast bestaande uit onder anderen: Colin Banks, Jan Paparazzi, Arend Langenberg, Olav Mol en Sjaak Bral.
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
19-08-08 - 22:37:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100