Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Uitmarkt ook in Groningen
Onder de naam Uit Groningen '08/'09 presenteert het Groninger Uitburo op 11 september op de Vismarkt een vooruitblik op het nieuwe culturele seizoen in stad en provincie Groningen. Met ruim dertig deelnemende culturele partijen is een afwisselend programma verzekerd. Vandaag is aan het uitgebreide programma officieel de naam Pete Philly & Perquisite toegevoegd.

Pete Philly is al een aantal jaren actief in de muziekwereld en trad o.a. op tijdens Mysteryland en North Sea Jazz. In 2006 ontvingen Pete Philly & Perquisite een Gouden Harp en dit jaar werden ze genomineerd voor de Gouden Notekraker, wat dé  onderscheidende prijs van uitvoerende kunstenaars voor uitvoerende kunstenaars is. De muziekstijl van de heren kan worden omschreven als een mix van hip-hop, jazz en  klassieke muziek.

Het programma van Uit Groningen is gratis toegankelijk en speelt zich op en rondom de  Vismarkt af, waardoor het festival een laagdrempelig karakter heeft. Het is een programma  geworden voor jong en oud, met niet alleen de populaire namen Zuco 103 en IOS, maar  bijvoorbeeld ook Ernst & Bobbie, Lejo, NND/Galili, los Bomberos, Voorheen de Bende en  het Ensemble Cantatrix.

Het programma zal op 11 september vanaf 15.30 uur beginnen met het kinderprogramma.  Gedurende de hele middag en avond zal er o.a. muziek, dans, cabaret, lezingen, gedichten,  kindercircus, workshops, klassieke muziek en theater geprogrammeerd worden op diverse
locaties. Naast het hoofdpodium, zullen ook de der Aa-kerk, Huize Maas en Huis de Beurs  de hele namiddag en avond in het teken staan van cultuur. Met het optreden van de  populaire artiest Pete Philly and Perquisite als slotact heeft het Groninger Uitburo een ware publiekstrekker in huis.

Meer informatie: www.uitgroningen.nl

:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
14-08-08 - 15:56

Bron: gic.nl


Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100