Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
International Stand-up Comedy bij het NES
Speciaal voor de drommen ronddolende toeristen, maar ook voor de Amsterdammers die niet weg wilden, programmeerde het Comedy Theater in de Nes een speciaal zomerprogramma. Een zomer lang was er iedere vrijdag- en zaterdagavond een internationale stand-up comedy show en zaterdag 's avonds laat een lichte zomerversie van de successerie Burlesque FreakOut.

In de laatste twee weken wordt er nog extra aandacht besteed aan de line-up’s van de comedy shows en zijn zeer speciale gasten uitgenodigd.

In het weekend van 22 en 23 augustus speelt comedian JOHN SIMMIT mee, beter bekend als mister Teletubbie. Hij vervulde vanaf het begin jarenlang onherkenbaar (maar niet gefrustreerd) de rol van Dipsy. Ondanks zijn populariteit kon hij ongemerkt in Engeland over straat. Daarnaast is John een sterk comedian die zich vooral inzette voor de zwarte gemeenschap in Birmingham. Hij richtte daar een eigen scène op de Up Front Comedy. John Simmit was eerder in Nederland te zien in Britains Best en Da Bounce in het Nieuwe de la Mar Theater (een functie die is overgenomen door het Comedy Theater)

Tamika Campbell, Amerika’s jongste lieveling is op tournee door Europa. Zij speelt op 15 en 16 augustus in de internationale stand-up show. Vanuit Berlijn waar zij vorige week een comedy prijs won (extra moeilijk spelen voor Duitsers als zwarte comédienne in het Duits! Maar in Amsterdam speelt Tamika overigens gewoon in het Engels).

De rest van de line-up in de comedy shows bestaat uit de expats Neville Raven, Adam Fields en locals Wilko Terwijn, Samba Schutte en Javier Guzman (allen in het Engels)

Comedy met koele airco, roze champagne, Amerikaanse ijsjes en heel veel paraplu’s.
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
08-08-08 - 11:53:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100