Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Hans Teeuwen in Edinburgh en Amnesty line-up
Ook dit jaar is Hans Teeuwen weer in het Schotse Edinburgh te zien tijdens het Edinburgh Fringe Festival. Vorig jaar maakte hij onderdeel uit van de Amsterdam Underground Comedy Collective, een gelegenheidsformatie van de Comedytrain. Zijn succes leidde vervolgens tot solo-optredens in Engeland en nu staat hij op het festival samen met Micha Wertheim.

Recent maakte Amnesty International de line-up bekend van 'Stand Up For Freedom', een jaarlijks terugkerende voorstelling waarin stand-up comedians aandacht vragen voor het werk van Amnesty. Naast Hans Teeuwen zijn er optredens van onder meer Ed Byrne, Rich Hall, Brendon Burns, Mark Watson, Reginald D Hunter en David O'Doherty. De voorstellingen zijn traditioneel stijf uitverkocht en gelden als twee van de 'must-see' shows van het festival.

Eerder werd Teeuwen door The Times al genoemd als één van 50 voorstellingen die je niet mocht missen in Edinburgh. En dat is een behoorlijke prestatie als je bedenkt dat er vorig jaar 2050 verschillende voorstellingen te zien waren.
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
20-07-08 - 10:07

Bron: zwartekat.nl


:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100