Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Koninginnenacht lachend beginnen!
Dinsdag 29 april staan de comedians van de Comedy Explosion met een unieke mix van stand-up en een vrijmarkt in het Comedy Theater in de Nes. De zaal en bar zijn om 18.00 uur geopend. Aanvang show 20.30 uur.

De comedians van de Comedy Explosion rollen ook dit jaar hun matjes met handelswaar uit in het Comedy Theater. Alle spullen gaan in de verkoop tijdens deze avond vol comedy. Waar de opbrengst niet belangrijk is en vooral de lach telt. Onder leiding van een zeer speciale veiligmeester wordt de koopwaar aan de man gebracht. Het publiek gaat zeker niet met lege handen de deur uit.

De Comedy Explosion is dé stand-up comedy theatershow. Met als thuisbasis het Comedy Theater in hartje Amsterdam is de Comedy Explosion de laatste jaren uitgegroeid tot hét comedycollectief van Nederland. Hier spelen gevestigde namen, aanstormend talent en echte comedyhelden. In wisselende samenstelling tourt de A-selectie van de Comedy Explosion door het land. Sinds de komst van het nieuwe Comedy Theater in de Nes heeft de Comedy Explosion een vaste speelplek.


speeldata    : di 29 april – 20.30 uur [deur open om 18.00 uur]
tickets    : € 5,00 [inclusief presentje]
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
18-04-08 - 08:39:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100